Project omschrijving

Omgaan met dementie

Het aantal mensen met dementie is de afgelopen jaren sterk toegenomen. 1 op de 5 mensen krijgt dementie, onder vrouwen zelfs 1 op de 3. En dat merk je in alle lagen van de zorgketen. Tijdens deze e-learning leer je de signalen van dementie herkennen en wordt uitgelegd hoe je het contact met mensen met dementie in de huisartspraktijk kunt verbeteren.

Inhoud
De e-learning bestaat uit een webinar van Jan van der Hammen, het bestuderen van het boek De Dementie van Jet en Harrie en het beantwoorden van 30 casusvragen waarin je de kennis uit het webinar en het boek leert toepassen. Een aantal casussen zijn nagespeeld en opgenomen zodat je kunt zien waar het in de praktijk soms fout gaat zoals in de video hieronder.

Voor wie is deze e-learning bedoeld?
Deze e-learning is bedoeld voor alle zorgverleners die binnen hun beroep te maken hebben met mensen met dementie. Zowel in de eerste lijn (doktersassistenten en praktijkondersteuners) als ook in de tweede lijn (verzorgenden en verpleegkundigen).

Gratis boek bij voorinschrijving
Binnen de e-learning wordt een aantal keer verwezen naar hoofdstukken uit het boek ‘De Dementie van Jet en Harrie’. Dit boek bevat waardevolle informatie om het contact met mensen met dementie te verbeteren. Meld je je aan vóór 1 juli dan krijg je het boek t.w.v. €17,95 er gratis bij.

AANMELDEN

Kosten

€100,- ex BTW

Accreditatie

4 punten (KABIZ)

Beschikbaar

On demand beschikbaar vanaf juli 2022.

Docent

Jan van der Hammen
Dementie-expert en auteur van het boek de dementie van Jet en Harry.

Inclusief het boek

Meld je aan vóór 1 juli en ontvang het boek t.w.v. €17,95 cadeau!

Probeer ook onze andere modules